Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ H&M-VERSACE!

Η H&M ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με τη Donatella Versace για τη χειμερινή συλλογή που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2011, σε περισσότερα από 300 καταστήματα H&M, σε όλο τον κόσμο όπως επίσης και online.

Η ίδια η Donatella επιμελήθηκε το σχεδιασμό της σειράς αναζητώντας έμπνευση στην ιστορία και την παράδοση του οίκου! "Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την H&M και θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω το ευρύ κοινό της», δήλωσε η Ντονατέλα. "Η συλλογή θα είναι η πεμπτουσία του οίκου Versace, ιδανική για την H&M και θα ικανοποιήσει τους φαν  του Versace σε όλον τον πλανήτη".

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα για γυναίκες και άνδρες όπως επίσης και ορισμένα είδη σπιτιού όπως για παράδειγμα σεντόνια και μαξιλάρια. Θα υπάρξει και δεύτερο μέρος για τη συλλογή με ανοιξιάτικα ρούχα για την άνοιξη του 2012 και θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου του 2012!


H  Donatella έκλεισε το show της ανδρικής σειράς στην ανδρική εβδομάδα μόδας του Μιλάνο φορώντας ένα δερμάτινο φόρεμα με τρουκς από την επερχόμενη συνεργασία της με την H&M!


(ΠΗΓΗ: www.tlife.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου