Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Oriflame Beauty Maxi Lash Mascara review

Μάσκαρα: ένα must προιόν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ! Θα το πώ το "έγκλημα" μου, άν και ασχολούμαι γύρω στα 2 χρόνια πιο θερμά με το θέμα μακιγιάζ, το τελευταίο 3μηνο άρχισα να χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση μάσκαρα και κατάλαβα την θαυματουργή της δράση! Σήμερα θα σας κάνω ένα review για την μάσκαρα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό που ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα άν μου αρέσει ή όχι! :Ρ
Μάσκαρα Maxi Lash Oriflame Beauty
Η μάσκαρα είναι η Beauty Maxi Lash Mascara της Oriflame την οποία χρησιμοποιώ γύρω στις 2-3 εβδομάδες. Δείτε τι λέει η ιστοσελίδα της Оriflame για αυτην...

Η Оriflame λέει: "Η μάσκαρα της νέας εποχής: το επαναστατικό απλικατέρ-χτενάκι διπλής όψεως και η μοναδική σύνθεση χαρίζουν τις πιο πλούσιες και έντονες βλεφαρίδες που είδατε ποτέ σας! 16 φορές περισσότερος ΟΓΚΟΣ! Εμπλουτισμένη με φυσικό κερί μέλισσας και πανθενόλη που ενυδατώνει τις βλεφαρίδες."


Kαι εγώ λέω ότι δεν ισχυουν όλα (στις δικές μου βλεφαρίδες τουλαχιστον..) ;Ρ Ας τα πάρουμε με τη σειρά..
Το βουρτσάκι είναι όντως επαναστατικό, εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο (δέν ξέρω αν εχει κυκλοφορήσει κάτι παρόμοιο από άλλες εταιρίες, αν ξέρετε πείτε μου!) Σου παίρνει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις αλλά μετά είναι μια χαρά. 'Είναι φλάτ, έχει δύο όψεις, μια με πολλά και πυκνά "δοντάκια" και μία με χοντρά και αραία.
Ας πάμε τώρα στις "επιδόσεις" της: Δεν ισχυεί ότι δίνει 16 φορές περισσότερο όγκο. Δίνει πολύ μήκος, χρώμα αλλα όχι 16x περισσότερο όγκο. Από άποψη μήκους, δίνει σίγουρα εφε ψεύτικων βλεφαρίδων, αλλα τις κάνει να κολλάνε πάρα πολύ μεταξύ τους μετά την πρώτη στρώση. Επίσης στεγνώνει πολύ γρήγορα (αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω στα πλεονεκτήματα ή στα μειονεκτήματα, χμ...), δεν θέλει πολλά περάσματα, με 2-3 έχετε πάρα πολύ καλο αποτέλεσμα,  μυρίζει καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα έχω δοκιμάσει (ω ναι, για μένα παίζει ρόλο ΚΑΙ αυτό), έχει όμορφη συσκευασία σε φλογερό κόκκινο και το χρώμα βγαίνει πραγματικά πολύ μαύρο στις βλεφαρίδες, ενώ αν το δείτε πάνω στο βουρτσάκι θα σας φανεί λίγο προς το γκρι σκούρο. 



 Eδώ έχω περάσει μια μόνο στρώση - βλέπετε ότι δεν διαχωρίζει καλά τις βλεφαρίδες...




Γενικά, είναι πολύ καλή μάσκαρα (μην κοιτάτε που την ψιλοκράζω στην αρχή :Ρ), απλά με απογοήτευσε λίγο στο θέμα του όγκου...Αν πειραματίζεστε γενικά με μάσκαρες και δοκιμάζετε διάφορες, go for it, είναι κάτι διαφορετικό απο τις υπόλοιπες!(Υπάρχει ακόμα στους καταλόγους της εταιρίας νομίζω...) Βγαίνει και σε καφέ χρώμα.


Λίστα Συστατικών:
aqua, cera alba, oryza sativa bran extract, stearic acid, acacia senegal, triethanolamine, butylene glycol, pvp, acrylates copolymer, cera carnauba, cyclopentasiloxane, cera microcristallina, paraffin, hydroxyethylcellulose, cyclohexasiloxane, panthenol, pvp/eicosene copolymer, imidazolidinyl urea, methylparaben, dimethicone, disodium edta, propylparaben, propylene glycol, styrene/acrylates copolymer, bht, sodium dehydroacetate, phenoxyethanol
Δείτε κι άλλες πληροφορίες εδώ


'Εχετε δοκιμάσει αυτη την μάσκαρα? Aν ναι σας άρεσε? 
Γενικά ποια είναι η αγαπημένη σας μάσκαρα? Let me know :)Καλό υπόλοιπο ΣΚ! :)

12 σχόλια:

  1. Tην συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει,αλλά έχω κάποια άλλη από oriflame.Δεν μπορώ να σου πώ ότι είμαι ευχαριστημένη.....γενικά επειδή με την μάσκαρα έχω ένα θέμα,αυτήν που τρελαίνομαι είναι της estee layder!!!!όποια και να πάρεις, είναι τέλειες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε και εγω έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη..μέχρι στιγμής η δική μου αγαπημένη είναι η black drama,της maybelline..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο τη φωτο βλεπω οτι εχεις μακριες βλεφαριδες! δεν την εχω δοκιμασει αυτη που εχεις. εγω χρησιμοποιω maybelline αλλα ακομα αναζητω την "καλυτερη"!
    Miss Starshiny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Natasa makeup-nails είσαι άλλη μια που μου λέει τα καλύτερα για τις μάσκαρες της Estee Lauder! με βάζεις σε πειρασμό να δοκιμάσω κάποια απο αυτες!

    @myStickland, Miss Starshiny ωραίες οι Maybelline, αλλά έχω μεγάλο θέμα με την μυρωδιά τους, μου μυριζουν άσχημα και όταν τις χρησιμοποιώ νομίζω ότι βάζω κάτι χαλασμένο στις βλεφαρίδες μου (κολλήματα, τι να πει κανεις :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη ένα προιόν που πρέπει να δοκιμάσω!! Φαίνεται πολύ καλή!! Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από Oriflamε λατρεύω την wonder lash και ακόμα περισσότερο την endlesh lash,αυτήν που μας περιέγραψες δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!
    Καλή συνέχεια!
    Υ.Γ. Αν μου επιτρέπεις να δανειστώ το άρθρο σου για το μπλογκ μου(φυσικά με αναφορά πηγής)θα χαρώ να σε "φιλοξενήσω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Δέσποινα φυσικά! δική μου χαρά η φιλοξενία σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ'έυχαριστώ πολύ!Αύριο θα δημοσιευτεί!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sorry,που ξαναγράφω χωρίς να σχολιάζω ουσιαστικά κάτι,αλλά έκανα λάθος πιο πάνω στις 3/11 θα δημοσιευτεί.Φιλιά και σ'ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Δέσποινα οκ! εγώ ευχαριστώ! φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή