Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ενα review γεματο απογόητευση...Johnson Face Care Oil Balancing Gel Wash

Kαλημέρα κορίτσια!!
Κυριακή των Βαϊων σήμερα και μπαίνουμε σιγα σιγα σε πασχαλινους ρυθμους! (περιμένω ολο τον χρόνο το Πάσχα για να φαω τσουρέκια :Ρ)
Σημερα σε μια εξαρση κακίας θα κανω ενα review για ενα προιον το οποίο με απογοητευσε παααααρα πολυ...Γενικα τα review αυτου του τυπου μου αρεσουν πολυ και τα θεωρω πολυ χρησιμα γιατι ξερουμε τι να αποφυγουμε σε μελλοντικές αγορές!


Μιλω λοιπον για το Johnson's Face Care Oil Balancing Gel Wash. Είναι ενα τζελ καθαρισμου για λιπαρες επιδερμίδες που υπόσχεται ρυθμιση της λιπαρότητας, καλο καθαρισμό της επιδερμίδας απο μακιγιάζ/ρυπους κλπ και ως αποτέλεσμα επιδερμίδα καθαρη, απαλη και αναζωογονημένη.
Είναι σε μορφη διαφανου τζέλ με μικρους ροζ κοκκους για ελαφρια απολέπιση. Το χρησιμοποιω σχεδον ενα μηνα καθημερινα οποτε εχω μια πιο ολοκληρωμένη αποψη. Aς το δουμε αναλυτικα ξεκινώντας απο τα (λίγα) θετικα





Τα συν:

  • Το άρωμα. Εχει ενα αρωμα φρεσκάδας (οχι φρουτωδες) το οποιο ειναι λιγο έντονο και κάποιες μπορεί να σας πειράξει, εμενα προσωπικα μου αρεσε.
  • Η συσκευασία: Εντάξει, το τελευταιο πράγμα που κοιτάω σε προιόντα περιποιησης αλλα αυτο το γλυκουλι ροζ με κανει να ξεχναω λιγο το κακο περιεχόμενο :Ρ
  • Τιμη: Για 150 ml η τιμή ειναι 5.25 €. Νοt bad!
  • Το οτι ειναι gel: Προτιμώ την gel υφή στα καθαριστικά προσωπου γιατί νιωθω να δροσίζουν και να αναζωογονουν την επιδερμίδα μου και, ειναι πιο αναλαφρα και κανουν καλυτερο αφρό (τα αλλα, οχι αυτο - δείτε παρακατω στα αρνητικά)
  • Αφηνει ματ την επιδερμίδα για αρκετή ωρα μετα την χρήση του. (ωστοσο αν το χρησιμοποιησετε βράδυ και κοιμηθείτε μην περιμένετε να ειστε ματ, ειναι καλο μονο για πρωινο καθαριστικό)

Τα μειον:


-Κανει την επιδερμίδα ΠΟΛΥ ξηρη: Αυτο ειναι το βασικό του μειονεκτημα πιστεύω, μετα την χρηση νιωθω το προσωπο μου να με τραβάει απιστευτα, δεν ειναι απαλό, ενω μετα απο καποιες συνεχομενες χρήσεις εχω παρατηρησει ξεφλουδισμα στο πηγουνι μου. Χρειαζεται κατευθειαν ενυδατική κρέμα μετα.


-Χρειαζεται μεγαλη ποσότητα για να κανει καλο αφρο σε αντιθεση με αυτο που πιστευα για τα gel. Ενδεικτικα να σας πω οτι το χρησιμοποιω ενα μηνα, μονο πρωι και ειναι στην μέση (αρα υπολογιζω οτι θα κρατήσει γυρω στους 2 μηνες, ενω αλλα που χρησιμοποιουσα πρωι-βραδυ κρατουσαν 3 μηνες). Η ποσοτητα που θελει για καλο αφρο ειναι σχεδον η διπλάσια απο αυτην στην φωτο






-Λιγοι κόκκοι για απολέπιση σε σχέση με το τζελ. Μην σας ξεγελάει αυτο που θα δείτε στην συσκευασια, οι περισσότεροι κοκκοι που φαίνονται ειναι στην πραγματικότητα μπουρμπουληθρες, ενω αυτοι που θα βγουν στο χερι σας θα ειναι σχετικα λιγοι κοκκοι οι οποιοι διαλυονται αμεσως...(για την φωτο πετυχα πολλούς παντως!)


-Oπως ειπα και πριν δεν κανει καθολου για βραδινο καθαριστικό, γιατι δεν καθαριζει βαθια και το βραδυ πρέπει να καθαριζουμε πολυ καλα το προσωπο μας ωστε να κοιμομαστε και να ξυπναμε με προσωπάκι μωρου! Το χρησιμοποιησα την πρωτη βδομάδα βραδυ και δεν εκανε απολυτως τιποτα plus οτι ξυπνησα το πρωι με το μετωπο να γυαλιζει σαν καθρεφτης.


-Τελος, δεν βελτιωνει τα προβληματα της επιδερμίδας, απλα την κραταει στο επιπεδο που ειναι: Αν θελετε δραματικη ή εστω μικρη βελτιωση στην επιδερμίδα σας, οπως εγω, τοτε αυτο δεν ειναι για σας. Aν παλι θελετε να διατηρησετε την επιδερμιδα σας οπως ειναι τωρα μαλλον θα σας κανει. Το καλο σε αυτο ειναι οτι δεν υποσχεται βελτιωση της υφης/οψης του προσωπου, αρα δεν "αθετει" καποια απο τις "υποσχεσεις"του.


Σε γενικές γραμμές ειναι ενα προιον το οποιο δεν μου αρεσε, δεν λειτουργησε στην δικη μου επιδερμιδα και δεν θα το συνιστούσα σε κοπέλες με τον δικο μου τυπο επιδερμίδας. Ισως μπορει να λειτουργησει καλύτερα σε μεικτά δέρματα χωρις πολλά προβληματα με μαυρα στίγματα αλλα και παλι υπαρχουν και καλύτερα καθαριστικά...


Και επειδη μετα απο αυτην την απογοήτευση θα ξαναγυρισω παλι στην Clean N' Clear την οποια την εχω ψιλοβαρεθει σκοπεύω να δοκιμάσω κατι καινούριο, θελω να ακούσω τις προτάσεις σας στα σχολια για το ποιο ειναι καλο να διαλέξω! 


ΥΓ 1. Η φωτογραφική του κινητου επιτέλους αναστηθηκε οποτε εχω να σας δείξω πολλά νυχακια απο βδομάδα!
ΥΓ 2. Το blog για μια βδομάδα θα το αφησω μοναχούλι του γιατι θα περάσω την Μεγαλη εβδομάδα στο χωριο μου και απο κει ειναι δυσκολο να κάνω καποιο post! Απο Δευτερα του Πάσχα παλι εδώ! Σας ευχομαι να περάσετε καλα τις μικρες διακοπες αυτες, να ξεκουραστείτε και κυριως να φάτε πολυ!! :Ρ
 Φιλιά!!


Desktop images > Easter bunny > EASTER BUNNY  WITH EASTER EGGS  02.GIF

9 σχόλια:

  1. Εγώ θα σου πρότεινα το effaclar gel της La roche Posay! Το είχα δοκιμάσει παλιότερα και δεν είχα ενθουσιαστεί γιατί, αν και καθάριζε πολύ καλά, μετά ένιωθα την επιδερμίδα μου πολύ ξηρή! Τώρα άλλαξαν τη σύσταση και δεν έχω πλέον το ίδιο πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το συγκεκριμένο,οπότε δεν έχω να εκφράσω την άποψη μου!!Αλλά θα συμφωνήσω με την Μαιρούλα για το gel της La roche Posay,μου το πρότεινε μια δερματολόγος και είναι πολύ πολύ καλό!!
    Καλά να περάσεις τις άγιες τούτες μέρες,κορίτσι μου....πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ καλο το review.Αντικειμενικο και ενημερωμενο.
    Καλο Πασχα με υγεια και με το καλο να σε ξαναδιαβασουμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο για τον αφρό, θέλει πολύ ποσότητα. Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to sigekrimeno den to exo dokimasi alla johnsons genika nai kai oute ego emeina ikanopiimeni!! ego pleon xrisimopio sapuni tis Apivita..einai para poli kalo..tulaxiston gia mena.. :-)

    http://www.e-fashiondiaries.blogspot.com/
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σου έλεγα και εγώ για το effaclar gel της La roche Posay ή το καθαριστικό τζελ της Avene. Για κάτι πιο οικονομικό η Olay έχει διάφορα, κατά καιρούς τα έχω δοκιμάσει όλα και μου άρεσαν. Πολλές φορές το Hondos τα έχει με - 50% και η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας!!
    το effaclar βλέπω το αγαπάτε όλες και εγω μαλλον προς αυτο κλίνω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή