Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Smart Buys: Essence Lipliner & Kajal Pencil

Kαλησπέρα κορίτσια! (ή μαλλον καλημέρα, σας γράφω μεταμεσονύχτια :P)
Aλλο ένα post-review για προϊόντα της πολυαγαπημένης Εssence. 
Σημερινό θέμα: μολύβια (ματιών και χειλιών)
Eίναι τα πρώτα μολύβια που αγοράζω απο την Essence και σιγουρα θα ακολουθήσουν κι αλλα καθως μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις! To μολύβι ματιών ειναι το  Kajal Pencil 19 All I Want και των χειλιών ειναι το Lipliner 05 Soft Berry.




 Lip liner 05 "Soft Berry"


Eίναι ενα μολύβι σε απαλή κοκκινη σκουρη αποχρωση, του βατόμουρου, ιδανική για berry/burgundy χειμωνιάτικα χείλη. Είναι ματ (μην σας ξεγελάει το shimmer στην συσκευασία), εχει πολυ καλη απόδοση χρώματος, ειναι πολυ μαλακο, αρκετα ενυδατικο (λιγο lip balm απο κατω δεν ειναι απαραίτητο, μονο αν θέλετε super ενυδάτωση) και απλωνεται παρα πολύ άνετα στα χείλη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ως κραγιόν, να γεμίσετε τα χειλη σας δηλαδη με αυτο και να περάσετε lipgloss ή lip balm απο πάνω, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!
Mε 1.50 € μονο εχετε ενα μολύβι χειλιών που δεν εχει τίποτα να ζηλέψει απο κάποια high end!


Kajal Pencil 19 All I Want 
To μολύβι ματιών δεν με ενθουσιάσε οσο αυτο των χειλιών αλλα εξακολουθεί να ειναι ενα πολύ καλο προϊον . Ειναι ενα σκούρο nude-μπεζ χρώμα που το χρησιμοποιώ στο waterline και στην εσωτερική  για να φωτίσει το βλέμμα μου. Στο swatch φαίνεται σαν απόλυτο nude, αλλα μολις το βαλετε στα μάτια σας φαίνεται σαν ενα μπεζ που χρυσαφίζει λιγο και δινει πολυ ωραια, διακριτική λάμψη. Είναι και αυτο αρκετά μαλακο αλλά δεν κρατάει αρκετά (το μοναδικό του μειονέκτημα)


Swatches
πάνω:All I Want 
κάτω: Soft Berry


Tα προϊόντα της Essence μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center. Tα παραπάνω προιόντα μου κόστισαν 1.50 e το καθένα (φανταστική σχέση τιμής/ποιότητας!)

Εχετε δοκιμάσει μολυβια απο την Essence?? Γραψτε μου στα comment τα αγαπημένα σας!


PLUS:

Ενα ομορφο βραβειάκι εφτασε πριν λίγες μέρες στο blog μου από την Sissi και το blog http://sissisplace.blogspot.com/ . Την ευχαριστώ παρα παρα πολύ!! :D


Σύμφωνα με τους κανόνες πρέπει να γράψω 7 πραγματα για μένα (πραγματικά γραφω οτι μου ηρθε πρώτο στο μυαλό!) και μετα με την σειρά μου να το δώσω σε άλλα αγαπημένα blog! 

-Eίμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Καρκίνο, αυτο σημαίνει οτι μεταμορφώνομαι απο ευαισθητη σε "αναισθητη" σε δευτερόλεπτα!
-Λατρεύω τα γυαλια ηλίου (τώρα ειναι η εποχή μου, φοραω συνέχεια!)
-Μου αρέσει να βγάζω ψευδώνυμα για φιλους/γνωστούς/συμμαθητές κλπ
-Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ καθολου το twitter! Το εχω και μπαινω μια φορα το τρίμηνο
-Δεν μου αρεσαν καθολου τα λαστιχένια βραχιολάκια με τα σταυρουδάκια/καρδουλες/λουλουδακια   που κρέμονται (δεν ξερω πως τα λενε με μια λέξη :Ρ) αλλα απο τοτε που φόρεσα 1 τα λάτρεψα και τα φοράω συνέχεια!
-Τρώω απιστευτες ποσότητες τσουρεκιών
-Λατρευω την μυρωδιά της καρύδας στα καλλυντικά!


....και η ωρα της απονομής!

:)

8 σχόλια:

  1. Συμφωνω!!Πραγματικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πιο ακριβά.Εγώ τα χρησιμοποιώ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη,είναι μαλακά όσο πρέπει και το περίγραμμα δείχνει πολύ ωραίο.Φιλάκια κουκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε πιστευω! Κι εγω Υδροχοος με ωροσκοπο Καρκινο ειμαι! Τα essence τελικα ειναι μια χαρα εγω εχω να πω, με τα συν και τα πλην τους βεβαια, οπως ολα τα καλλυντικα. Σ' ευχαριστω και για το βραβειακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνονόματηηηηηηηηηη ευχαριστώ για το βραβείο!! <3
    όσο για τα προϊόντα της essence θέλω να σου πω ότι τα χρησιμοποιώ περίπου 2 χρόνια τώρα(μπορεί και παραπάνω)και ποτέ δεν με έχουν απογοητεύσει!
    επίσης το έχω και εγώ το συγκεκριμένο μολύβι χειλιών και όπως είπες δεν χρειάζεται κραγιόν από πάνω και μόνο το στέκεται πολύ όμορφα!
    ααα και για τα βραχιολάκια συμφωνώ απόλυτα και εγώ μια απο τα ίδια ΛΟΛ :p

    φιλιά!<3
    http://wwwlabellavitacom.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως ειναι πολυ καλα και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις γνωστες-ακριβες μαρκες. Το Soft Berry το εχω κι εγω και ειναι απο τα αγαπημενα μου!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο μολυβια της essence εγω πηρα τα μηχανικα και ειναι πολυ καλα.ενα μωβ και ενα καφε.

    συγχαρητηρια και για το βραβειο!
    φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητηρια για το βραβειο!!

    με τετοια τιμη τα βρισκω αψογα!!
    μονο μανο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης αλλα σιγουρα θα παρω μολυβι χειλιων γιατι μου τελειωσε το προηγουμενο που ειχα-κορρες-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεπει να τα δοκιμασω!

    From Paris with love!

    ΑπάντησηΔιαγραφή