Τρίτη 29 Μαΐου 2012

May's favorites


Γεια σας ομορφες!!
Σε 2 μέρες μας αποχαιρετά ο Μάιος και πραγματικα μονο μαγιάτικος δεν ηταν ο καιρός!! Σε εμας στην Θεσσαλονικη τουλάχιστον έβρεχε καθε μερα, ειχε παντα ψύχρα και οπως βγάλαμε τα καλοκαιρινά τα ξαναβάλαμε μέσα! :P Ο καιρος βεβαια δεν με πτόησε να βάλω αρκετες ανοιξιάτικες πινελιές στο μακιγιάζ μου, οπως θα δείτε και στα αγαπημένα μου για αυτο το μήνα! 
Ξεκινάμε?


Το άρωμα που λάτρεψα αυτον τον μήνα, φρουτένιο, ακρως νεανικο (το λεει και το ονομα αλλωστε, μας κοβει χρόνια :Ρ) και ανοιξιάτικο! Λέπτομεριες δείτε σε αυτο το post...


Δαφνέλαιο για τις άκρες των μαλλιών...Ειχα διαβάσει για τη χρήση του σε ενα post της 'Αννας απο το Τickle Me Pink (δείτε εδώ) και αυτο το μηνα το χρησιμοποιώ στις ακρες των μαλλιών αντι για σιλικόνη. Ειναι απο το 'Αγιο 'Ορος (ο καημένος ο μπαμπας μου, μεχρι και απο το Αγιο Ορος του κανω παραγγελιες να μου φέρει πράγματα η αθεοφοβη :Ρ), ειναι σε μικρο μπουκαλακι με μπιλια απο πάνω ωστε να ελεγχεται η ποσοτητα που βγαινει καθε φορα. Μυριζει πολυ ωραια αλλα οχι εντονα και δεν αφηνει λιπαρα ουτε τα μαλλιά, αλλα ουτε και τα χέρια μετα την χρήση. Ηδη εχω παρατηρησει οτι κανει τα μαλλια μου πιο δυνατα και πιο πλουσια σχετικα και μαλλον θα το χρησιμοποιησω και σαν μάσκα. 

Πισω στο μπουκαλακι γράφει τα εξης:
" Οι θεραπευτικες ιδιοτητες του δαφνέλαιου ειναι πολλες και ευεργετικες, κυριως ομως χρησιμοποιείται για την ενισχυση του τριχωτου της κεφαλής και κατα της τριχοπτωσης, κανοντας εντριβη στις ριζες των μαλλιων. Συχρόνως δε το δαφνέλαιο τονιζει και το μαυρο χρώμα των μαλλιών"


Τα 3 μολυβια ματιων που φορεσα αυτο το μηνα ειναι:
1. Rilken Cromatics eyeliner #72 Velvet Blue
Eνα πανέμορφο σκουρο μπλε που κολακεύει πολυ τα καστανά ματια και ταιριάζει πολυ με navy outfit! Το χρησιμοποίησα και ως eyeliner στο πάνω μερος του ματιου και δειχνει πολυ ομορφο και καλοκαιρινό!

2. Εssence Long Lasting Eye Pencil #14 "Think Khaki"
H καινουρια μου αγαπη απο την λατρεμένη Essence! Eιναι πραγματικα long lasting (το λεω εγω που τα μολυβια με μισουν και τρεχουν πολυ γρηγορα απο το waterline μου :Ρ), το χρώμα του ειναι ενα μεταλλικό χακι (το αδικει η φωτο) και ειναι οτι πρέπει για πρωινο μακιγιάζ! Απο την ιδια σειρα εχω βάλει στο μάτι και το #12 Ι have a green και το #16 Coolest chick, αν τα εχει δοκιμάσει καποια ας μου πει γνώμες!

3.Adamo Eyeliner Waterproof/Self Sharpening eyeliner #62 Brown
Waterproof δεν ειναι, στο waterline δεν στέκεται αλλα ειναι πολυ ζεστό καφέ για να κανεις την γραμμη του eyeliner τα πρωινά, συνδυασμένο με μπεζ/ροζ σκια!


Swatchesssss..!




(Tα κραγιον δεν μου εκανε την χαρη το κινητο να τα βγάλει μια φωτο της προκοπης οποτε θα δειτε photos απο παλαιοτερα post μου!)




 1. Αvon Lipstick in "Pout"
Eνα baby pink κραγιον με φραουλένια μυρωδια, παρα πολυ ενυδατικο, το φορουσα τις μερες που δεν φορουσα το παρακατω.....



2. Essence Lipstick 53 "All about cupcake"
To αγαπημένο μου κραγιον ever!! Ειναι super ενυδατικο, λαμπερό, εχει διακριτικο ροζ χρώμα, ειναι τελειο! Απλα! (για review δειτε εδώ!)






Maybelline Dream Matte Mouse Foundation in 021 Nude
Το χρησιμοποιώ ως concealer γιατι ειναι πολλους τονους ανοιχτοτερο απο την επιδερμιδα μου και πραγματικα καλυπτει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Εχει φοβερη διάρκεια, απαλη υφη και δουλεύεται πολυ ευκολα με τα χέρια



Τελος, κλεινω με το αγαπημενο μου βερνικι νυχιων (που χανει παλι στην φωτογραφια, ατιμη καμερα!!) Ειναι το #322 της Golden Rose και ειναι ενα neon κοκκινο που ειναι φανταστικο για pedicure! Mε 2 στρώσεις δειχνει πολυ ωραιο και με top coat κραταει γυρω στις 4 μερες στα χέρια και στα ποδια πολύ περισσότερο!


Αυτα λοιπον για αυτον τον μηνα, ελπιζω στα αγαπημενα του επομενου να σχολιαζουμε ποσο ζεστος ειναι ο καιρος!
Φιλια! :)

20 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα αγαπημένα του μήνα σου!!γέλασα πολύ με αυτό με τον μπαμπά σου!και ποια δεν έχει αγγαρέψει τον δικό της? τα ίδια κάνουμε αλλά μας αγαπάνε! το κραγιονακι της essence μια γλύκα, πήρα και γω αυτο τον μηνα το 42 fairytale και το εχω λατρέψει!είναι σούπερ ενυδατικό! Ετοιμάζω και γω ανάλογο post με αγαπημένα! Θα χαρώ να επισκεφτείς το blog μου και να τα λέμε και από κει
    Φιλιά
    Μαρία
    http://inbeautywonderland.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ηθελα πολυ να δω swatches απο το "fairytale", περιμενω να δω κ τα δικα σου αγαπημένα, φιλια! :)

      Διαγραφή
  2. To ageless einai aisteuto arwma jkai egw auto xrisimopoiw twra kai skeftomai kapoia stigmi na kanw review kiolas!!!
    Filia koukla mou kai kali dunami!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία προϊόντα!
    Ψάχνω καιρό να βρω "Δαφνέλαιο" (μιας και έχω τρέλα με τα μαλλιά μου και δοκιμάζω τα πάντα) σε σχετικά προσιτή τιμή!Αυτό όπως το περιέγραψες πρέπει να είναι τέλειο!

    Το κραγιόν της Avon καλά το έχω και είναι πολύ ωραία η απόχρωση! Το "Maybelline Dream Matte Mouse Foundation" το είχα αγοράσει παλιότερα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη! Το χρησιμοποιούσα και ως concealer! Ευχαρίστως θα το ξανα έπαιρνα!

    Η αλήθεια είναι ότι προχθές που βρέθηκα "τυχαία" στο Stand της Essence κοιτούσα επίμονα τα κραγιόν και τα μολύβια και ήμουν σε δίλλημα να πάρω κάποιο (για πρώτη φορά) ή όχι; Θα είναι αρκετά καλά; και τώρα που τα βλέπω στη φωτο μου φαίνονται πολύ ωραία! Μάλλον θα τα δοκιμάσω ...next time.

    Θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το δαφνέλαιο θα το βρεις στο φαρμακείο σιγουρα, για τιμη δεν ξέρω αλλα πρεπει να ειναι πολυ χαμηλή! Το foundation ειναι φανταστικό, απλα δεν ηταν στο χρώμα μου δυστυχώς :/
      οσο για τα προιόντα της Essence σου τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειναι φοβερη η ποιοτητα και η τιμη τους!

      Διαγραφή
  4. σε ευχαριστω για την αναφορα!

    update:χρησιμοποιησα το δαφνελαιο σαν μασκα.τα μαλλια μου ηταν πολυ λαμπερα και γεματα δυναμη(ετσι τα αισθανομουν εγω) αλλα λαδωσαν σε χρονο dt.την επομενη μερα ηθελα παλι λουσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thnx για το update, θα το εχω υπ'οψην μου να κανω την μασκα μια μερα που δεν θα βγω :)

      Διαγραφή
    2. την πρωτη μερα ειναι ομορφα και λαμπερα!αν εχεις να πας καπου και να λαμπουν τα μαλλια σου να το κανεις.αλλα την επομενη μερα θα θελεις λουσιμο!

      Διαγραφή
  5. Νομίζω οτι πρέπει να το δοκιμάσω κι εγώ αυτό το κραγιονάκι της essence.φαίνεται πάρα πολύ ωραίο!
    http://starsandstellars.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία όλα και ειδικά το κραγιόν της Essence φαίνεται υπέροχο!! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία αγαπημένα Δάφνη μου!!
    Το δαφνέλαιο θέλω και εγώ να το δοκιμάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ! ειναι τελειο να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

      Διαγραφή
  8. Όλα είναι υπέροχα αλλά αυτό το κραγιόν είναι υπέροχο έχει ωραίο χρώμα.http://nailsartgr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ομορφΑ πραγματα!
    Ξεχωρισα το ματ μους που εχω δοκιμασει κ μαρεσε παρα πολυ κ στο λαδακι γιατι
    γενικα εχω αδυναμια στα λαδια
    κ κανω συλλογη
    καλο καλοκαιρι ας ελπισουμε ν φτιαξει κ ο καιρος!
    Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω αρχιζω να εχω αδυναμια στα λάδια πλέον :Ρ
      καλο καλοκαιρι!! :)

      Διαγραφή
  10. lol me to dafnelaio, alla ama kanei douleia! will check it out

    ΑπάντησηΔιαγραφή