Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Holy Grail Product: Garnier Skin Naturals Pure 3 in 1 Cleanser

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ενα προιόν που εχω λατρέψει τον τελευταιο καιρό και πιστεύω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που εχω κανει σε προιόντα περιποιησης προσώπου. Μιλάω φυσικα  για το Garnier Skin Naturals Pure 3 in 1 Gel+Scrub+ Masc, ενα προιον φτιαγμένο για λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες που μπορεί να χρησιμοποιηθει για καθαρισμό, απολέπιση και ως μάσκα.



Ερχεται σε συσκευασία των 150 ml, το προιόν ειναι ουσιαστικά μια ασπρη κρεμα με απειρους μπλε μικροσκοπικους κοκκους μεσα που κανουν απολέπιση χωρις ομως να γδερνουν την επιδερμίδα. Κανει πολυ καλο αφρο με ελαχιστη ποσότητα για αυτο και θα σας κρατήσει και αρκετο καιρο (το χρησιμοποιω 1μιση μηνα καθημερινα και τωρα τελευταια 2 φορες την ημερα και εχω ξοδεψει το 1/3 περιπου). Η μυρωδια του ειναι η κλασσικη δροσερη μυρωδια της Garnier και η αισθηση που αφηνει στο δερμα ειναι επισης δροσερή. Μετα το ξέβγαλμα νιωθω την επιδερμιδα μου πραγματικα καθαρη, δεν αφηνει καμια ξηροτητα αλλα ουτε και λιπαρότητα.

Εφοσον ομως αυτο το μαγικο προιον προσφέρει 3 ξεχωριστες λειτουργιες στην επιδερμίδα μας, καλο θα ηταν να σας μιλησω για την καθε μια ξεχωριστά!

Ως καθαριστικο--> Καθαριζει σε βαθος την επιδερμίδα χωρις να την ξηραινει, διορθωνει τις ατελειες οπως τα μαυρα στίγματα λογω των κοκκων που εχει, και αφηνει ματ την επιδερμίδα για τουλαχιστον 12 ωρες μετα την χρήση λογω του σαλικυλικού οξέος. Επισης δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείται καιρο ωστε να δείτε βελτίωση, απο την πρώτη κιολας εβδομάδα θα δειτε ορατα αποτελεσματα. Α, και εμποδίζει την επανεμφανιση μαυρων στιγματων! Το καλύτερο μου!

Ως scrub--> Οι μικροσκοπικοι μπλε κοκκοι κανουν πολυ καλη δουλεια πανω στο δέρμα, καθαριζουν φραγμενους πορους, απομακρύνουν τα νεκρά κυτταρα χωρις να γδερνουν το δερμα. Μετα απο την χρήση το δερμα ειναι ανανεωμενο και λαμπερό! Και επειδη ακριβως η απολεπιση που κανει ειναι σχετικα ελαφρια μπορείτε να το χρησιμοποιείται καθημερινά.

Ως μασκα--> Εδω εχω τις αμφιβολιες μου κορίτσια. Την πρωτη φορα που την δοκιμασα την άφησα 5 λεπτα (στις οδηγιες λεει 3 λεπτα) και οταν την εβγαλα ημουν μεν ματ και φαινοταν πιο καθαρη η επιδερμιδα μου αλλα ειχα τρομερη φαγουρα σε ενα ερεθισμενο σπυρακι μου. Απο τοτε δεν την ξαναδοκιμασα για 2-3 βδομαδες γιατι φοβηθηκα. Τωρα που την χρησιμοποιω μια φορα την εβδομαδα δεν εχω ξανα τετοιο πρόβλημα απλα δεν βλέπω καποια διαφορα απο οσο βλεπω με αλλες μάσκες για την ακμη/μαυρα στιγματα.

Γενικα ειναι ενα εξαιρετικο drugstore προιον και το συνιστώ σε κορίτσια με μικρο-μετριο πρόβλημα ακμης/μαυρων στιγμάτων κλπ. Για μενα -οπως ειδατε και στον τιτλο- εχει γινει ηδη ενα holy grail product!
Εχετε δοκιμάσει αυτο το προιον?? Πειτε μου τη γνωμη σας!

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα:)
    Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο ,αλλά φαίνεται καλή περίπτωση:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για drugstore προιον ειναι πραγματικα πολυ καλη περιπτωση! καλημέρα! :)

      Διαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο δεν το εχω δοκιμασει. Εχω δοκιμασει ενα αλλο της garnier, στην ιδια συσκευασια, σε μπλε αποχρωσεις παλι αλλα δεν ειναι 3 σε 1...Εχει και αυτο κοκκους και ενα ελαφρυ "τσουξιμο" ας πουμε. Ηταν πολυ δροσιστικο οποτε το χρησιμοποιουσα τους ζεστους μηνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τσουξιμο προσωπικα το θεωρω καλο γιατι ετσι νομιζω οτι κανει καλυτερη δουλεια εφοσον περιεχει και σαλικυλικο οξυ...οντως ειναι πολυ δροσιστικο!

      Διαγραφή
  3. ωραιο ποστ!το εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο προϊον.οπως λες κι εσυ σαν μασκα δν κανει δουλεια,σαν σκραμπ ανα 2-3 μερες ηταν αρκετα καλο αλλα οταν το χρησιμοποιουσα καθημερινα ειχε αρχισει να προκαλει ξηροτητα στα σημεια που πριν ηταν λιπαρα.παρολ'αυτα μαλλον θα το ξαναπαιρνα κι εγω γιατι δν εχω βρει καποιο εξισου καλο απολεπιστικο ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα ευτυχως δεν μου εχει προκαλεσει ξηροτητα μεχρι τωρα (ελπιζω ουτε και στο μελλον :Ρ)

      Διαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο μου "έκαιγε" το δέρμα, οπότε το χάρισα στην αδερφή μου, της οποίας η επιδερμίδα είναι λιπαρή, και δεν είχε παράπονο!

    xoxo,
    Froso
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. olo lew na to dokimasw alla den exei tuxei akoma!isws to tolmhsw twra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν το έχω δοκιμάσει αν και ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μου.. Θα το έχω στα υπόψιν :)
    πολύ ωραίο review κοπέλα μου, μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή