Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Nail Polish Dupes!

Γεια σας κορίτσια!
Σκαλιζοντας χθες το κουτι με τα βερνικια νυχιων βρήκα οτι εχω καποια χρώματα που ειναι dupes καποιων αλλων -οχι και τοσο φθηνών- βερνικιών. Ενθουσιασμενη απο την ανακαλυψη μου λοιπον και αφου αρχισα να τα δοκιμαζω συνειδητοποιήσα ακομα δυο πράγματα: οτι τα dupes κόστιζαν μολις 1€ και οτι ήταν καλυτερα απο τα ακριβά! Πολλες φορες λοιπον δεν ισχυει το "οτι δινεις παιρνεις"! 

Δυστυχως δεν μπορεσα να κανω καλα swatch γιατι δεν βοηθουσε η φωτογραφικη αρα δεν τα ανεβασα καν, τα χρωματα ομως ειναι ακριβως οπως φαινονται στα μπουκαλακια αρα μπορειτε να εχετε μια πολυ καλη εικονα!


 
Rainbow Priorities No 50 "Vert Amande" VS Olivia #117

Ειναι δυο πανομοιοτυπα mint χρώματα με την μικρη διαφορα οτι το Оlivia εχει γαλαζιους υποτονους ενω το Rainbow Priorities εχει λιγο πιο πρασινους. Ποιο υπερτερει γενικα? Το Оlivia! Για τους παρακατω λογους...
-Τιμή: Οlivia= 1€
           Rainbow Priorities= 5.20€ (τρέχει μια προσφορα -40% αυτες τις μερες στα Sephora σε ολα τα προιοντα Priorities και τα βερνικια κοστίζουν 3.10€)
-Το βερνικι της Rainbow Priorities θελει 3 στρώσεις για να γινει οπακ, πραγμα που σημαινει οτι στεγνωνει βασανιστικα αργα. Το olivia βερνικι θελει μονο μια στρώση (αντε και μια δευτερη για τυχον ατελειες!)
Το βερνίκι των Priorities ομως διαρκει περισσοτερο και δεν χανει τοσο γρηγορα την λάμψη του οπως το olivia.


Glamour by Yolizul #005 VS Essie "Hot Coco"

Δυο ολοιδια σχεδον βερνικια επίσης, η μοναδικη τους διαφορα ειναι οτι το Essie ειναι ενα τσαααακ πιο σκουρο, εχουν ολοιδιους υποτονους και παρομοια συνθεση. Και λογω της παρομοιας συνθεσης δεν μπορω να ξεχωρίσω κανένα (ενταξει το Essie ειναι Essie οπως και να το κανουμε, αλλα και το αλλο ειναι τοσο καλο για την τιμη του!)
Χρειαζονται δυο καλες στρώσεις για να εχετε φουλ καλυψη, διαρκουν 3-4 μερες και εχουν και ιδιο πινελακι! Η διαφορα οπως καταλαβαινεται ειναι στην τιμη:
Glamour by Yolizul = 1€/12 ml
Essie= 12€/15 ml

Αυτες ειναι οι εναλλακτικες που ειχα να σας προτείνω για τα βερνικια νυχιων, γιατι στις ημέρες μας καλο ειναι να ψαχνουμε και τα dupes που μπορει να μας φανουν εξίσου καλα με τα πρωτοτυπα (ή και καλυτερα!) Εσεις εχετε ανακαλυψει κανενα dupe τον τελευταιο καιρο??  





6 σχόλια:

  1. Polu kalo post...Den exei simasia an auto pou xreisimopoioume an einai ftino alla an einai kalo..Mprabo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu kalo post!! k mena polles fores t oikon. bernikia kratoun pio polu!


    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poli oraio post! kai to proto mano eidika exei teleia apoxrosi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Beautiful nailpolishes! I am so in love with the mint ones!! It is one of my favourit colors and I am really looking forward to spring and summer when I could wear all my pastel clothes and accessoires:)

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή