Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Χρυσά tips για τα χειλη σας μονο!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΑΡΚΩΔΗ!

«Απλωστε λιπ-γκλος ή κραγιόν στα χείλη σας και βάλτε ΜΟΝΟ στο κέντρο των χειλιών λιπ γκλος ένα ή δυο τονους πιο σκούρο από την απόχρωση που βάψατε τα χείλη σας. Αμέσως τα χείλη σας θα φανούν πιο «ζουμερα»! .»


ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ....!
Διαγράψτε το περίγραμμα των χειλιών σας με το μολύβι και με το ίδιο προϊόν γεμίστε και την επιφάνειά τους. Πάρτε ένα λεπτό τρίχινο πινελάκι και απλώστε κραγιόν ξεκινώντας από το περίγραμμα και προς τα μέσα. Ακουμπήστε στα χείλη σας ένα φύλλο χαρτομάντιλο και περάστε από πάνω πούδρα. Με τον τρόπο αυτό το χρώμα θα παραμείνει ζωντανό ακόμα και μετά από ένα γεύμα ή πολλά κοκτέιλ!


ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ SUPER ΑΠΑΛΑ!
Θα χρειαστείτε μόνο βαζελίνημέλι), ζάχαρη και μια παλιά οδοντόβουρτσα....
Απλώστε βαζελίνη/μελι και ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια των χειλιων, τρίψτε απαλά με τα δάχτυλα σας ή με την οδοντόβουρτσα για περίπου ένα λεπτό και σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!(Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο!!)

ΠΩΣ ΝΑ...ΜΗΝ ΒΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ!!

Κάθε φορα που βάζετε κοκκινο κραγιον (η γενικα σκουροχρωμα κραγιον) βάλτε το δείκτη στο στόμα σας και τραβήξτε απότομα. Έτσι, τα υπολείμματα του κραγιόν θα μείνουν πάνω στο δάχτυλό και όχι στα δόντια σας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου