Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Bridal Nails! Νύχια για νυφούλες!

Η περιποίηση και εμφάνιση των άνω άκρων σας (και κυρίως των νυχιών)είναι μία από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες για όλες τις νυφούλες! Επειδή -σκεφτείτε- θα έχετε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες κλπ που όλοι θα σας κοιτάνε από την κορυφή έως τα νύχια (ειδικά στο δεξί χέρι, της βέρας δηλαδή!)
Τα χρώματα που επικρατούν στο μανικιούρ μιας νύφης είναι παλ: άσπρο, μπέζ και ρόζ, ενώ στην πλειοψηφία τους οι νύφες επιλέγουν την κλασσική και διαχρονική λύση: το γαλλικό μανικιούρ! 

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε μια πρόταση για νυφικό μανικιούρ που μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, ιδιαιτερα απο εσας που προτιμάτε τους πιο παλ και ρομαντικούς τόνους! Γαλλικό μανικιούρ με γκλίττερ και σχέδιο με φιογκάκι!



+
μερικές bonus συμβουλές για το μανικιούρ της μεγάλης μέρας από το  nazisete.gr!



  • Μην κόψετε τα νύχια σας κοντά, στο ίδιο περίπου επίπεδο με το δέρμα σας. Το ιδανικό είναι να τα λιμάρετε αφήνο­ντας μερικά χιλιοστά μάκρους, χωρίς υπερβολές.
  •     Πείτε ναι στα μικρού μήκους και ελαφρώς στρογγυλεμέ­να νύχια.
  •     Μην κάνετε μανικιούρ τη μέρα του γάμου σας. Καλύτερα να το κάνετε μια δυο μέρες πριν και να περάσετε ένα διά­φανο μανό το πρωί της μεγάλης μέρας.  
  •     Πείτε ναι στα φυσικά χρώματα: λευκό ματ, μπεζ ή ροζ.
  •     Μη διαλέξετε γυαλιστερά, περλέ και ιριδίζοντα χρώματα καθώς δεν είναι ό,τι καλύτερο για... τις φωτογραφίες σας.
  •     Πείτε ναι στα ανοιχτά χρώματα, ιδιαίτερα αν έχετε σκου­ρόχρωμη επιδερμίδα.
  •     Αποφύγετε τους τόνους του λευκού και του μπεζ αν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
  •     Πείτε ναι στην περιποίηση με παραφίνη, μία μέρα πριν το μανικιούρ, για να πετύχετε μαλακά και απαλά χέρια.
  •     Αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν, την άμεση επαφή των χεριών σας με απορρυπαντικά και άλλα χημικά και προστατέψτε τα φορώντας γάντια κατά τη διάρκεια του πλυσίματος των πιάτων ή άλλων οικιακών εργασιών.
  •     Πείτε ναι στη διατροφή με φρούτα, χυμούς και γάλα και βοηθήστε τα νύχια σας να σκληρύνουν. Όσο πιο πολύ καιρό ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή, τόσο πιοόμορφα και υγιή θα είναι τα χέρια και τα νύχια σας τη μέρα του γάμου.
  •     Οι ειδικοί συμβουλεύουν την περιποίηση των χεριών μας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποι­ώντας κρέμες με βάση κεράτινης και κολλαγόνου και για ιδιαίτερα ξηρές επιδερμίδες ή ταλαιπωρημένα χέ­ρια, κρέμες με βάση έλαια φυτών και βοτάνων. Για κα­λύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την κρέμα λίγο πριν κοιμηθείτε, έτσι ώστε να δράσει όλο το βράδυ. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε το πρωί.
  •     Γαλλικό μανικιούρ: Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όσες από εσάς αρέ­σει το πιο φυσικό λουκ. Μπορείτε επίσης, στο γαλλικό μανι­κιούρ, να ζητήσετε να στολίσουν τα νύχια σας με στρασάκια ή διακριτικά σχέδια.
  •     Σε μια μέρα τόσο σημαντική όπως αυτή του γάμου σας, με τα χέρια σας σε... κοινή θέα, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Tα νύχια τόσο των χεριών όσο και των ποδιών της νύφης οφείλουν και πρέπει να είναι τουλάχιστον περι­ποιημένα.Μια επίσκεψη στην ειδικό θα σας εξασφα­λίσει ένα όμορφο και πρωτότυπο αποτέλεσμα, ωστόσο δεν μπορούν να γίνουν θαύματα εάν κι εσείς δεν κάνετε κάτι για την περιποίηση τους.
  •     To τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται όχι μόνο από το πόσο έγκαιρα θα επισκεφθεί η μέλλουσα νύφη κάποιον ει­δικό, αλλά κυρίως από την κατάσταση στην οποία βρίσκο­νται τα νύχια της.
  •     Το μυστικό στο μανικιούρ είναι το σωστό λιμάρισμα, εκείνο δηλαδή που δεν αφήνει παρωνυχίδες και ξεφλουδίσματα, αλλά κάνει το νύχι λείο. Προσοχή στη λίμα που χρησιμοποιείτε (προτιμήστε τη γυάλινη, που δεν αφήνει ρινίσματα) και στο σχήμα που θα δώσετε στο νύχι σας (ιδανικό είναι το ελαφρώς τετραγωνισμένο). Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση τροχού πιο φυσικό νύχι, καθς με τον τρόπο αυτό «σακατεύεται» το νύχι.
  •     Για όσες από εσάς το επάγγελμα σας έχει αρνητικές συνέπειες στην εμφάνιση των νυχιών σας, θυμηθείτε ότι η χρή­ση γαντιών προσφέρει την απαραίτητη προστασία.
  •     Επισκεφθείτε έγκαιρα την ειδικό. Τρεις μήνες πριν το γάμο βάλτε στον πρόγραμμα σας και την επίσκεψη στην ειδικό. Εκτός από το μανικιούρ, φροντίστε να κάνετε και τις ειδικές θεραπείες με μάσκες για τα νύ­χια, πρωτεΐνες και βιταμίνε5 (ακόμη και σε χάπια). Εάνόμως τα νύχια των ποδιών σας έχουν μύκητες, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς χρειάζεται ειδική αγωγή, γι' αυτό καλό είναι να επισκεφθείτε τους ειδικούς -γιατρό και αισθητικό- νωρίτερα.
  •     Ενίσχυση φυσικού νυχιού: Είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για εσάς που είτε δεν έχε­τε πολύ χρόνο στη διάθεση σας είτε τα νύχια σας δε συμ­μορφώνονται. Η ενίσχυση του φυσικού νυχιού επιτυγχάνεται με την επικάλυψη ίου με ένα στρώμα τζελ, ακριλικού μεταξιού ή fiber glass και εξασφαλίζει σκληρό νύχι.
1.     Χτιστά νύχια: Εάν διατηρείτε ακόμη την κακή συνήθεια να τρώτε τα νύχια σας, τότε χρειάζεστε τη ριζική αντιμετώπιση που ακούει στο όνομα χτιστά νύχια. Η τεχνική αυτή γίνεται με την επικόλ­ληση μιας ειδικής φόρμας στην άκρη του δακτύλου και την προέκταση του φυσικού νυχιού με ειδικό μέσο.
  •     Δεν είναι απαραίτητο να τοποθετή­σετε τεχνητά νύχια την ημέρα του γάμου σας . Μπορείτε να διατηρήσετε τα φυσικά σας νύχια κάνοντας ένα επαγγελματικό spa Μανικιούρ ή μανικιούρ - παραφίνης.
  •     Τελειώστε το πεντικιούρ σας με λάσπη και άλατα νεκρά θάλασσας ή με λουτρό παραφίνης _ θα σας βοη­θήσει να φτάσετε στα άκρα...
(πηγή: http://www.nazisete.gr/page.php?p_id=18)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου