Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

July's Favorites!

Πέρασε κι ο Ιούλιος λοιπον.....Μπορω να πω πως (τουλαχιστον για εμενα) ήταν ένας πολύ ωραίος και γεμάτος μηνας στον οποιο εκανα αρκετα πραγματα...Και φυσικα μεσα σ'αυτα ηταν και οι απαραιτητες beauty αγορες, απο τις οποιες θα μοιραστω μαζι σας αυτες που ξεχωρισα!

Οπως θα διαπιστωσετε και μονες σας, τιμησα ιδιαιτερα τα βερνικια νυχιων!



1.Clean & Clear Kαθημερινος Καθαρισμός και Απολέπιση ενάντια στα μάυρα στίγματα
2.Clean & Clear Advantage Καθημερινος Καθαρισμος άμεσης δρασης εναντια στα σπυρακια
3.Trendy Nail Polish #003 & #022
4.Kiss Kiss Nail Polish #174 & #128


Clean & Clear Kαθημερινος Καθαρισμός και Απολέπιση ενάντια στα μάυρα στίγματα


Το χρησιμοποιώ καθημερινά εδω και 6 μήνες και μπορω να πω οτι εχει κανει εξαιρετικη δουλεια πανω μου! Εχει μικρους κοκκους που απολεπιζουν και απομακρυνουν τα νεκρα κυτταρα που ευθυνονται για τα μαυρα στιγματα, ειναι ιδανικο για καθημερινη χρηση (το χρησιμοποιω πρωι-βραδυ) και δεν ξηραινει την επιδερμιδα. Επίσης ρυθμιζει και απομακρυνει την λιπαροτητα! Μπορειτε να το βρείτε σε σουπερ μαρκετ αλλα και σε καταστηματα καλλυντικων και η τιμη του ειναι γυρω στα 5,50 €/150 ml.
Στα παρακατω λινκ θα δειτε ενδιαφέροντα reviews για το προιον (στα αγγλικα)
http://www.acne.org/clean-clear-blackhead-clearing-scrub-reviews/37/page1.html
http://www.cleanandclear.ca/en/prod_details.asp?productid=38



 Clean & Clear Advantage Καθημερινος Καθαρισμος άμεσης δράσης εναντια στα σπυρακια

Είναι ενα προιον που στην αρχη δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, αλλα στην πορεία αποδείχθηκε πολυ καλο. Είναι απαλό καθαριστικο, χωρις μικροκοκκους οπως το προηγουμενο, που καταπολεμαει την ακμη και ρυθμιζει την λιπαροτητα. Στις οδηγίες λεει να χρησιμοποιειτε σε βρεγμένο προσωπο καθημερινα ή λιγοτερο συχνα αν η επιδερμιδα ειναι ευαισθητη. Προσωπικά, επειδη δοξα τω θεω η ακμη με εχει αποχαιρετησει, το χρησιμοποιω οταν υποκυπτω στον πειρασμο να πειρα3ω τα σπυρακια μου και κοκκινιζω/γινονται σημαδια.
Θα το βρείτε κι αυτο σε σουπερ μαρκετ και καταστηματα καλλυντικων στην ιδια τιμη με το προηγουμενο!



Bερνικια νυχιων "Kiss Kiss" #174 & #128
(Είναι τα δυο τελευταία βερνίκια της φωτογραφίας απο αριστερα)

Τα βερνικια αυτα με εξεπληξαν στο θεμα της ποιοτητας τους γιατι οταν αγοραζεις βερνικια νυχιων απο σουπερ μαρκετ σε πολυ χαμηλες τιμες δεν μπορεις να εχεις μεγαλες προσδοκιες! Κι ομως τα συγκεκριμενα αποδειχθηκαν υπεροχα!

#174
Μπηκε κατευθειαν στα 3 αγαπημενα μου βερνικια ever! Είναι ενα σκουρο πράσινο χρωμα με shimmer, λιγο χειμωνιατικο αλλα δειχνει τελεια στα ποδια τωρα το καλοκαιρι! Και το καλυτερο ειναι οτι μια στρωση αρκει!
 Παρομοια βερνικια: China Glaze Εmerald Fitzgerald 


#128
 Eνα υπέροχο καλοκαιρινο χρωμα και ειδικα για μαυρισμενες επιδερμιδες (το οποιο δεν ξερω πως να το περιγραψω, γιατι δεν ειναι ακριβως πορτοκαλι οπως φαινεται στην φωτογραφια! :Ρ) Στα νυχια των ποδιων αναδεικνύεται με μια στρωση, στων χεριων 2 ειναι αρκετες!
Παρομοια βερνικια: Κορρες Nail Colour Mango Sorbet 42


Trendy Nail Polish #003 & #022
#022
Ένα απλό άσπρο, πολυ καλο για γαλλικο μανικιουρ και ειναι opaque με 2 στρωσεις!
 #003
Για τελος σας αφησα ενα απο τα πιο ιδιαιτερα χρωματα που εχω δει! Ενα φωσφοριζε κιτρινο που φαινεται απο χιλιομετρα! Ειναι καλό για nail art, γιατι αν φορεθει μονο του μου φαινεται καπως υπερβολικο εως κιτς..


Εσας ποια ηταν τα αγαπημενα σας προιοντα για τον μηνα που περασε?? Αφηστε τα σχολια σας! :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου