Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

H&M Bronzing Powder

Γεια σας κορίτσια!!!
Ξέρω οτι ελειψα πολυ καιρο αλλα δεν ειχα καθολου χρονο και δυναμη τωρα με τις εξετασεις. Tωρα ομως τελειωσα και εχω ολοκληρο καλοκαιρι μπροστά μου για να τα λέμε μεσω του blog! 
Θα σας δείξω λοιπον ενα απο τα αγαπημένα μου προϊόντα για το καλοκαιρι, το εχω 2 εβδομάδες περιπου και το χρησιμοποιώ καθημερινά, την H&M Bronzing Powder

Ειναι γενικά γνωστό οτι τα Η&Μ εχουν σειρα με καλλυντικα, τα περισσοτερα απο τα οποια ειναι αρκετα καλης ποιοτητας και σε πολυ καλες τιμες. Ηθελα λοιπον αρκετο καιρο να δοκιμάσω το bronzer τους γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια. 
Ειναι ενα παρα πολυ φυσικο bronzer, φαινεται mat αλλα εχει πολυ διακριτικο shimmer το οποιο προσδίδει μια ελαφρια λάμψη. Ειναι ιδανικη για πιο ανοιχτες μεχρι μεσαιες επιδερμιδες, στις σκουρες πιστευω θα ειναι καλη σαν πουδρα για ολο το πρόσωπο.(Οταν μαυρισω με το καλο θα κανω ενα update για να σας πω αν κανει για ολο το πρόσωπο :Ρ) Στις μεσαιες επιδερμίδες ειναι επισης φοβερο για contouring!
Eχει απαλη υφη,καλο pigmentation, μπορει να δουλευτει ευκολα με πινέλο πουδρας, ρουζ ή πινελο για contouring (προσωπικα το χρησιμοποιω με ενα kabuki απο τα h&m και απλωνεται τελεια). Βεβαια εχεο λιγο εντονη μυρωδια αλλα προσωπικα εμενα δεν με ενοχλει (που γενικα με ενοχλουν οι μυρωδιες, φανταστείτε) Επισης κρατάει παρα πολυ ωρα ακομα και στην ζεστη, με μια καλή βαση κρατάει ακομα περισσότερο . Εχει πανεμορφη χρυση συσκευασια, με μεγαλο και πρακτικο καθρεφτη.






Οπως βλέπετε και το swatch ειναι πολυ διακριτικο το χρώμα!

Βγαινει σε 2 συσκευασιες, μια των 8.5 g (3,95e) και μια ακομα των 20 g (5.95e) που αν την παρετε θα την εχετε για χρονια γιατι πραγματικα δεν γινεται να τελειωνει ποτε! 
Γενικά το θεωρω απο τα καλυτερα καλλυντικα των H&M που εχω δοκιμάσει (μαζι με τα βερνίκια νυχιών, τα πινέλα και τις σκιές) και το προτείνω σε οσες κοπέλες ξεκινάνε τωρα το μακιγιάζ και θελουν κατι οικονομικο να πειραματιστουν και κατι που να τις κρατήσει πολυ.

Εχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο προιόν ή καποιο αλλο απο τα H&M? Πως σας φανηκε?
Φιλια! :)

9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο φαίνεται!
    Εγώ σήμερα πήρα το κραγιόν τους και με απογοητευσε... Θα δοκιμάσω όμως σίγουρα σκιες και μανό!

    YΓ: Μπορεί να το έχεις ξεχάσει, αλλά έχεις captcha! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μανο, ειναι φοβερά! το κραγιόν ηθελα να το δοκιμάσω αλλα δεν το βρήκα σε κανενα καταστημα (αλλα καλυτερα γιατι δεν ακουσα και πολυ καλα σχολια :Ρ)

      ευχαριστώ για την παρατηρηση, θα το διορθώσω!

      Διαγραφή
  2. Από H&M έχω δοκιμάσει μόνο βερνίκια νυχιών! Αλλά η αδερή μου είχε πάρει δυο ρουζ και μου λέει ότι έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος ;)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχω δοκιμάσει τα ρουζ αλλα φαινονται πολυ ωραια κ εχω ακουσει καλα λογια γενικα :)

      Διαγραφή
  3. Συνήθως είμαι επιφυλακτική με τα πολύ φτηνά καλλυντικά. Έτσι όμως με μισό μάτι κοίταζα και τα Essence και τώρα έχω το μισό -ίσως και λίγο παραπάνω- σταντ στο σπίτι. Για το συγκεκριμένο μπρόνζερ έχω ακούσει τα καλύτερα! Και τα βερνίκια που τα δοκίμασαν φίλες μπλόγκερ πέρασαν τα τεστ. Μεγεια σου λοιπόν! Είναι ωραίο να βρίσκεις προσιτά και καλά προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ! :) τα φθηνα καλλυντικα θελουν ψαξιμο και δοκιμη, μπορεις να βρεις καταπληκτικα προιοντα σε καταπληκτικες τιμες!

      Διαγραφή
  4. Moυ αρέσουν πολύ τα μπρόνζερ,τώρα το καλοκαίρι..Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένης εταιρίας αλλά φαίνεται πολύ καλό αν κρίνω και απο διάφορα σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς!
    θα επισκευθώ το site τους!!
    φιλάκια1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν βρεθεις και σε καταστημα, κανε και ενα swatch για να το δεις και καλυτερα! φιλια!

      Διαγραφή
  5. Κρίμα που εδώ στην Ρόδο δεν έχουν στείλει ολόκληρη την σειρά τους...Μόνο λίγα μανό και περιστασιακά κανένα λιπ γκλος και καμιά μάσκαρα!!!!! Μακάρι να έρθουν σύντομα και εδώωωω!!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή