Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

2 Glitter Nail Ideas for winter!

Καλησπέρα κορίτσια!
Φέτος (δεν ξέρω γιατί!) ανυπομονώ πολύ να έρθει ο χειμώνας!! Από τον Αύγουστο ήδη αρχίζω να πειραματίζομαι με σκουρόχρωμα μανικιούρ που θα φορεθούν τον χειμώνα! Παρακάτω θα σας δείξω τα δυο τελευταία που έκανα αυτον τον καιρό, τα οποία τα θεωρώ πως είναι για εξαιρετικές περιστάσεις (γάμοι, βαφτίσια, νυχτερινή έξοδος) καθώς εχουν πολλά γκλίτερ. 

Manicure #1
Mαύρο-Χρυσό Manicure
Στο συγκεκριμένο μανικιούρ χρησιμοποιήθηκε μαύρο βερνίκι νυχιων με γκλίττερ για όλο το νύχι και με σφουγγαράκι κάλυψα τα 2/3 του νυχιού με χρυσό βερνίκι (επίσης με γκλίττερ) - Το αποτέλεσμα είναι τόοοοοοοοσο γυαλιστερό και υπέροχο (στην φωτογραφια δεν αποτυπώνεται ουτε το μισο απο το ποσο λάμπει!)

Για το άλλο νύχι, ήθελα να κάνω κάτι σαν το εφέ του κρακελέ, χωρίς ομως να χρησιμοποίησω κρακελέ βερνίκι! Πάνω από το μαύρο βερνίκι, πέρασα μια στρώση χρυσό και με λεπτό πινελάκι σε μαύρο χρώμα έκανα διαφορες αφηρημενες γραμμές.

 +

Άν θέλετε έξτρα γκλίττερ, μπορείτε να περάσετε ένα top coat με χρυσά γκλίττερ!

Χρησιμοποίηθηκαν:
Classics Nail Polish  #132


Manicure #2
Σμαραγδί με γκλίττερ

 ....κι όταν λέμε γκλίττερ, εδώ εννοούμε πολύ γκλίτερ!!
Το μανικιούρ αυτό έχει ως ιδέα το half moon manicure (κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για αυτή την τεχνική!). Το βασικό χρώμα είναι το σμαραγδί με το οποιο βάφουμε ολο το νυχι, και στην ρίζα του βάζουμε 2 στρώσεις από διάφανο βερνίκι με γκλίττερ. Με στρασάκια, κάνουμε ένα ημικύκλιο στο κάτω μέρος του νυχιού που περικλύει την περιοχη όπου βάλαμε το βερνίκι με τα γκλίτερ!


Χρησιμοποίηθηκαν:
Kiss Kiss Nail Polish #174
Golden Rose Nail Lacquer #298




Eλπίζω να σας άρεσαν! Δώστε μου κι άλλες ιδέες για το τι manicure θα θέλατε να δείτε στο blog! Φιλιά!!




3 σχόλια: